zegneetegeneenden

op twitter volg ik al een tijdje @sayno2ducks dit meesterlijke account is superfanatiek in het bestrijden van de vele ondraaglijke wereldproblemen die veroorzaakt worden door eenden het gaat langzaam richting een cultstatus met de bijbehorende ongeschreven regels dat zie je doordat steeds meer mensen die reageren op de tweets van de antieendenkruisridder zijn taal en het compleet ontbreken van iedere interpunctie trouw overnemen man man man om te smullen vind ik heteenden

Een gedachte over “zegneetegeneenden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s